Xornadas Gastronómicas Biduero 2018
Sábado 30 de xuño e Domingo 1 de xullo
Sábado pola tarde e domingo todo o día con pernoita en albergue.
Elaboración por parte dos participantes de menús con productos ecolóxicos, tradicionais e artesanais.
Actividades paralelas con visitas guiadas:
- Horta e invernadoiro de producción ecolóxica.
- Prestixiosa adega e viñedos da mesma.
Sábado 30 de xuño e Domingo 1 de xullo
I Xornadas Gastronómicas Bidueiro 2018
Sábado pola tarde e domingo todo o día
Actividades Culturais e Sociais paralelas.
Concellos: Salceda de Caselas, Salvaterra do Miño - Tomiño - O Rosal
Sábado 30
- Saída pola tarde en vehículos particulares desde Vigo as 17:30 h. ata o Concello de Salceda.
- Visita guiada a unha horta e invernadoiro de producción ecolóxica.
- Cea:
- Degustación de Alimentos Ecolóxicos
- Elaboración por parte de todos os participantes da cea vexetariana.
- Cea de grupo e pernocta en albergue.
Domingo 1 de xullo
- Almorzo.
- Visita guiada a prestixiosa adega na contorna.
- Elaboración por parte de todos os participantes do xantar:
- Pella Mariñeira e Tortas Artesáns
- Gustaríanos que participásedes os dous días pero se por calquera motivo soamente podes asistir un dos dous días, non hai problema.
- Esta é unha actividade para fomentar os coñecementos gastronómicos e ecolóxicos coa participación e colaboración de todos os asistentes.
- Non se repercutirá ningún coste aos participantes polo uso do albergue e pernoita no mesmo.
Ven gozar con Bidueiro!!
Ningún comentario:
Publicar un comentario
Comentarios: